FESTIVAL SOLIDARI

Gran Recapte d'Aliments

17 de novembre 19h
al Centre Parroquial de Santa Perpètua de Mogoda
30 de novembre i 1 de desembre
a diferents supermercats i mercat municipal de Santa Perpètua L'àmplia difusió de la cultura i l'educació per la justícia, la lluita contra la fam, la llibertat i la pau són indispensables a la dignitat de l'home i constitueixen un deure sagrat de tota la societat civil, i que s'han de complir amb un esperit de responsabilitat i d'ajuda mútua.Des del Gran Recapte d'Aliments a Santa Perpètua de Mogoda (Fundació Banc d'Aliments) volem participar en la difusió de la cultura des d’aquesta visió responsable. Quan els valors fonamentals de la societat trontollen fruit de
la crisi econòmica i s’evidencien els riscos de fractura social i les desigualtats, més que mai és important aprofitar els espais de trobada de les manifestacions culturals per fer una crida a la responsabilitat i l’ajuda mútua.
Aquest és el motiu pel qual s'està organitzant el Festival Solidari una acció vinculada a la Fundació Banc d'Aliments, el proper 17 de novembre al Teatre del Centre Parroquial de Santa Perpètua, l'entrada serà l'aportació de quatre quilos d'aliments bàsics (arròs, llegums, llet, oli) i que seran destinats a la Fundació Banc d'Aliments, dins del marc del Gran Recapte d'Aliments a Santa Perpètua de Mogoda.
El Gran Recapte d’Aliments és una campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades d’aquí rebin ajuda alimentària. La campanya del Gran Recapte es du a terme simultàniament pels quatre Bancs d’Aliments de Catalunya. El seu objectiu és informar i sensibilitzar a tota la ciutadania sobre la realitat de la pobresa al nostre país i afavorir una col•laboració continuada amb els Bancs d'Aliments durant tot l’any.
Enguany el Gran Recapte es realitzarà els dies 30 de novembre i 1 de desembre a diferents supermercats i mercat municipal de Santa Perpètua. Volem fer-hi una crida a la ciutadania per participar al Festival Solidari, per tal de què assisteixin a l'acte aportant els seus aliments. No dubtem de la solidaritat dels amants de la música i per això esperem omplir-lo a vesar.

Buscar

Google
WWW http://www.tecnologiadiaria.com